SKYPEME

Ontstaan

Skypeme is ontstaan in 2019 uit de gedachten dat het tegenwoordig toch veel eenvoudiger is om mensen online te kunnen kontakten, in plaats van lokaal in de stad of ergens.
Ja, maar waar vind je ze dan online...en hoe weet je of ze jou ook willen zien, spreken?

Als er nu een soort telefoonboek zou zijn, waar mensen bereikbaar zijn en ook waar je kunt zien wie naar wie, of wat op zoek is... dan wordt het al een stuk eenvoudiger.

Tegenwoordig zijn er datingsites in overvloed, en veel websites waar goederen worden verkocht en oproepen worden geplaatst. Maar waarom moet dit allemaal geld kosten.... tegenwoordig kun je gratis bellen bijna, en via webcam kun je eenvoudig mensen zien, en checken of die wel ‘real’ zijn.

Ja, fotos zeggen niets over de werkelijke persoon. Live beelden via webcam laat vaak veel meer zien.
(pas op voor alle fake websites met nepprofielen,( re- Kees vd Spek, Oplichters in het buitenland)

Gratis gebruik van websiteinformatie

Het gebruik van de Skypeme website is gratis, dwz je kunt zo alle personen contacten via Skype, dus iedereen kan eenvoudig kontakt maken zonder extra kosten te maken. Onbeperkt berichten zenden of contacten per webcam, live. Voor veel mensen is webcammen ondertussen een vertrouwde bezigheid geworden. Ook hier geldt het al oude spreekwoord, gewoon doen, dan gaat de rest vanzelf.

Gratis plaatsen van een Skypeme profiel

Iedereen kan een eerste profiel plaatsen, waarmee je jezelf vindbaar maakt voor de rest van de wereld, anoniem, of herkenbaar via fotos, zoals jij wilt. Ga naar de knop aanmelden en zend ons jouw aanmeldformulier en fotos. De plaatsing is tot maximaal één jaar na de laatste wijziging. Met jouw aanmelding ben je direct vindbaar op Skypeme, op jouw skypeadres. Je kunt ook direct met andere mensen in kontakt treden via jouw skypeaccount. Wanneer je af en toe een wijziging uitvoert op je profielpagina, dan blijft je profiel aktief. Wanneer je langer dan één jaar geen wijziging doorvoert, zal Skypeme je vragen om je profiel voor een volgend jaar te aktiveren, zodat ook de website-bezoekers weten dat jouw profiel wel aktief is. Hiervoor dient het jaarticket te worden gebruikt twv € 1,- euro.

Kleine vergoeding voor een optimale kwaliteit

Om de kwaliteit van de website-profielen zeker te stellen, kunnen profielen éénmalig per email worden ingezonden. Alle wijzigingen daarna kunnen alleen worden uitgevoerd voor het kleine bedrag van € 1.- voor de support van onze webmoderatoren. Hiermee houden wij de informatie correct en betrouwbaar.

Wil je bijvoorbeeld je profielpagina aanpassen omdat je speciaal op zoek bent naar een ..reisgenoot, of misschien wel naar een danspartner…dan kun je een ticket kopen in de webshop via jouw account en hiermee je wijziging doorgeven.

Daarmee weet je zeker dat jouw informatie zorgvuldig wordt ingevoerd en beheerd.

Let op, de doorvoertijd om wijzigingen op jouw pagina te verrichten bedraagt tijdens werkdagen minimaal 24 uur na ontvangst van jouw bericht. Alleen bij grote drukte kan de verwerkingstijd iets langer op zich laten wachten, maar Skypeme zal alles doen om dit asap te realiseren.

Verwijderen van een Skypeme profiel

Iedereen kan altijd zijn profiel laten verwijderen bij Skypeme. Maar ook hierbij hebben wij de garantie nodig dat dit alleen in opdracht kan gedaan worden door exact de persoon die gekoppeld is aan het account. Om dit te waarborgen dient er ook een betaling gedaan te worden per Ideal, waarmee de bankrekening is gekoppeld aan het bericht. De doorvoertijd om een profiel te verwijderen bedraagt op werkdagen ook maximaal 24 uur. Alleen bij grote drukte kan de verwerkingstijd uitlopen, maar Skypeme zal alles in het werk stellen om het asap jouw profiel aan te passen.

Aansprakelijkheid

Skypeme.nl neemt altijd de informatie over van het aanmeldformulier zoals dit is ingezonden door de accounthouder. Skypeme behoudt zich het recht voor om informatie niet te plaatsen, wanneer deze niet overeenkomt met onze Nederlandse normen en waarden voor publiciteit op het internet.
Deze normen en waarden staan vermeld in de uitgave van de Nederlandse normen voor persvrijheid.

Wanneer informatie niet wordt geplaatst, kan hierover niet met Skypeme worden gecommuniceerd.

Skypeme.nl is ook nooit verantwoordelijk en aansprakelijk voor schade, en of gevolgschade welke ontstaat voor de accounthouder of derden daarbij betrokken, als gevolg van informatie zoals deze staat vermeldt op de skypeme.nl website. Alle informatie en fotos zichtbaar op de profielpagina van het Skypeme account, zijn altijd- en alleen voor de verantwoording van de accounthouder. (zoals deze gekoppeld is aan het skype.com adres en of via bankbetaling.)

Voor alle overige informatie kunt u een bericht zenden aan info@skypeme.nl


SKYPEME Nederland

Kantooradres

Keizerkarellaan 87
7415ZD Deventer
tel: 0570-784564
info@skypeme.nl
kvk 72842385
NL52RABO0334800633