SKYPEME

Ontstaan

Skypeme is ontstaan in 2019 uit de gedachten dat het tegenwoordig toch veel eenvoudiger is om mensen online te kunnen kontakten, in plaats van lokaal in de stad of ergens.
Ja, maar waar vind je ze dan online...en hoe weet je of ze jou ook willen zien, spreken?

Als er nu een soort telefoonboek zou zijn, waar mensen bereikbaar zijn en ook waar je kunt zien wie naar wie, of wat op zoek is... dan wordt het al een stuk eenvoudiger.

Tegenwoordig zijn er datingsites in overvloed, en veel websites waar goederen worden verkocht en oproepen worden geplaatst. Maar waarom moet dit allemaal geld kosten.... tegenwoordig kun je gratis bellen bijna, en via webcam kun je eenvoudig mensen zien, en checken of die wel ‘real’ zijn.

Ja, fotos zeggen niets over de werkelijke persoon. Live beelden via webcam laat vaak veel meer zien.
(pas op voor alle fake websites met nepprofielen,( re- Kees vd Spek, Oplichters in het buitenland)

Gratis gebruik van websiteinformatie

Het gebruik van de Skypeme website is gratis, dwz je kunt zo alle personen contacten via Skype, dus iedereen kan eenvoudig kontakt maken zonder extra kosten te maken. Onbeperkt berichten zenden of contacten per webcam, live. Voor veel mensen is webcammen ondertussen een vertrouwde bezigheid geworden. Ook hier geldt het al oude spreekwoord, gewoon doen, dan gaat de rest vanzelf.

Gratis plaatsen van een Skypeme profiel

Iedereen kan een eerste profiel plaatsen, waarmee je jezelf vindbaar maakt voor de rest van de wereld, anoniem, of herkenbaar via fotos, zoals jij wilt. Ga naar de knop aanmelden en zend ons jouw aanmeldformulier en fotos. De plaatsing is tot maximaal één jaar na de laatste wijziging. Met jouw aanmelding ben je direct vindbaar op Skypeme, op jouw skypeadres. Je kunt ook direct met andere mensen in kontakt treden via jouw skypeaccount. Wanneer je af en toe een wijziging uitvoert op je profielpagina, dan blijft je profiel aktief. Wanneer je langer dan één jaar geen wijziging doorvoert, zal Skypeme je vragen om je profiel voor een volgend jaar te aktiveren, zodat ook de website-bezoekers weten dat jouw profiel wel aktief is. 

Verwijderen van een Skypeme profiel

Iedereen kan altijd zijn profiel ook gratis laten verwijderen bij Skypeme.  

Aansprakelijkheid

Skypeme.nl neemt altijd de informatie over van het aanmeldformulier zoals dit is ingezonden door de accounthouder. Skypeme behoudt zich het recht voor om informatie niet te plaatsen, wanneer deze niet overeenkomt met onze Nederlandse normen en waarden voor publiciteit op het internet.
Deze normen en waarden staan vermeld in de uitgave van de Nederlandse normen voor persvrijheid.

Wanneer informatie niet wordt geplaatst, kan hierover niet met Skypeme worden gecommuniceerd.

Skypeme.nl is ook nooit verantwoordelijk en aansprakelijk voor schade, en of gevolgschade welke ontstaat voor de accounthouder of derden daarbij betrokken, als gevolg van informatie zoals deze staat vermeldt op de skypeme.nl website. Alle informatie en fotos zichtbaar op de profielpagina van het Skypeme account, zijn altijd- en alleen voor de verantwoording van de accounthouder. (zoals deze gekoppeld is aan het skype.com adres en of via bankbetaling.)

Voor alle overige informatie kunt u een bericht zenden aan info@skypeme.nl